WC verstopt Tilburg

Wc verstopping Tilburg

Een wc ontstoppen blijft een vies klusje
Je hoopt natuurlijk dat je er nooit meer te maken krijgt maar in het leven bestaat er helaas nooit zoiets als garanties. Het kan dus een keer voorstellen dat je de wc wilt doorspoelen maar niet het gewenste resultaat krijgt. Sterker nog, in plaats van doorspoelen hoor je een borrelend geluid en zie je bruin water terug omhoog komen door de mond van de afvoer. Dat maakt het een behoorlijk zooitje en de lucht die met dat water mee komt is er in ieder geval niet een die je in je huis wilt hebben. Een wc verstopping verhelpen is gelukkig in de meeste gevallen zelf te doen met huis, tuin en keukenmiddeltjes zoals een plopper, soda en afwasmiddel maar soms volstaan deze middelen niet. En laten we eerlijk zijn, het blijft een vies klusje. Bij een wc verstopping in Tilburg zijn er daarom ook verschillende bedrijven actief die je bij dit probleem kunnen helpen.

Wat mag je verwachten van een professional

Het is voor te stellen dat mensen een wc verstopping liever niet zelf ontstoppen maar dat liever over laten aan een professional die niet alleen goed is in het ontstoppen van een wc maar die ook niet bang is om vies te worden. In veel gevallen is het ook verstandiger om meteen een vakman te bellen aangezien alles dat je zelf doet om de verstopping te verhelpen, deze kan verergeren en schade kan aanrichten aan de afvoer. En als dat gebeurt heb je sowieso een vakman nodig. Voor wc verstoppingen in Tilburg heb je veel bedrijven die hun diensten aanbieden bij een verstopping. Of je nu een loodgieter of een rioolservice in Tilburg belt, voor een verstopping maakt het niet uit. De meeste van deze bedrijven hebben een no cure, no pay beleid waardoor je alleen betaald wanneer de lekkage ook daadwerkelijk wordt opgelost. Ook een 24 uur service behoort tot de mogelijkheden. Professionals realiseren zich dat een wc verstopping erg vervelend is en dat je deze zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Op deze behoefte wordt in Tilburg met de 24/7 dienstverlening ingespeeld. Je kunt altijd een vakman, vaak binnen het uur aan je deur hebben staan. Of het nu negen uur ‘s ochtends is of 3 uur ‘s morgens.


Wat kun je zelf doen?

Wanneer het om een oppervlakkige wc verstopping gaat omdat er bijvoorbeeld iets in het toilet is gevallen, kun je zelf door gebruik te maken van een plopper die de leiding vacuĆ¼m trekt, het probleem vaak zelf oplossen zonder daardoor vieze handen op te lopen. Ook soda water of afwasmiddel met warm water kan een manier zijn om van een verstopping af te komen. De soda of de zeep kan een blokkade losweken waarna deze doorgespoeld kan worden. Pas hier altijd wel mee op want te warm water kan scheuren of barsten in de porseleinen pot veroorzaken. Je kunt ook een mechanische ontstoppingsveer gebruiken. Dit is een soort metalen draad die je in de afvoer laat zakken. Wees hier echter ook voorzichtig mee want ook een ontstoppingsveer kan de leiding beschadigen wanneer je er te ruw mee om gaat. Ben je niet helemaal zeker van zaak? Bel dan toch een professional die je bij een wc verstopping in Tilburg in ieder geval kan helpen.